Simeone ia tregon derën tre futbollistëve

Atletico Madrid po bëhet gati për të larguar disa lojtarë gjatë merkatos së janarit.

Me disa lojtarë të afruar gjatë verës që lam pas si, Griezamann dhe Cunha, Kampioni i Spanjës e ka të nevojshëm “pastrimin” e disa futbollistëve që nuk janë shumë të nevojshëm për trajnerin Simeone, dhë për lehtësimin nga disa paga që për klubin janë shumë.

Hector Herrera, Ivan Saponjic dhe Sime Vrsaljko, janë futbollistët e parë që pritet të largohen nga Madridi në merkaton e dimrit.

Kujtojmë që të gjithë këta lojtarë nuk po kanë hapësira të mjaftueshme.

-1 fletëparaqitje pronarit të lokalit

Më pas nga inspektorët kompetent lokali është mbyllur.

Duke parë që ulja e numrit të rasteve dhe zvogëlimi i mundësive të përhapjes së virusit është i lidhur drejtpërsëdrejti me respektimin e masave mbrojtëse, ne presim që sikurse çdo herë tjetër dhe për çdo çështje tjetër, të jemi në frymën e njëjtë me qytetarët për respektimin e këtyre masave dhe uljen e pasojave që mund të vijnë nga e kundërta.

Published
Categorized as Ballina

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *